حسين محمدي ادامه داد: اين در حالي است که دنيا نمي ايستد تا ما به آنها برسيم بلکه با استفاده از فناوري روز در ايجاد بازار گسترده تر و آشنايي با بازارهاي بيشتر تلاش ميکند.
وي با اشاره به اينکه بايد زمينهاي براي آموزش هنرمندان و يا مراکزي براي فراهم کردن شرايطي براي ارتباط هنرمندان به بازارهاي جهاني به صورت الکترونيک ايجاد شود، اظهار داشت: با احداث مراکز آموزشي ميتوان امکان ارتباط موفقتر هنرمندان را با تجار خارجي و آشنايي آنها با سليقههاي روز جهاني فراهم کرد.
اين صنعتگر صنايع دستي با بيان اينکه با ايجاد زمينههاي لازم صنايع دستي ايران ميتواند به منبع عظيم اقتصادي تبديل شود، گفت: اين در حالي است که در ايران به دليل اينکه همواره اين صنعت کوچک شمرده شده، صنعتگران کشورمان دستيابي به بازارهاي داخلي و خارجي را رويايي دور ميدانند.
محمدي افزود: با ارائه اين راهکار ميتوان اميدوار بود که بخش خصوصي انگيزه بيشتري براي سرمايهگذاري در راستاي فروش، صادرات کالاها و همچنين شرکت در نمايشگاههاي داخلي و خارجي بيابد.
وي همچنين تصريح کرد: اين انتظار که مسئولان و دولت بيش از پيش بايد از صنايع دستي کشور حمايت کنند، دور نيست چراکه اين صنعت ارزشمند و اشتغال زا در بسياري از موارد سراسر ارزش افزوده است./111
انتهای پیام/